Insi­der’s access to the latest neu­bau shoot across the pond

Clean lines, modern aesthetics and the latest collection from neubau.

Pablo Picas­so said, Inspi­ra­ti­on exists, but it has to find you working.” When con­si­de­ring the latest loca­ti­ons for our cam­pai­gn shoot, we must have been working very hard becau­se inspi­ra­ti­on cer­tain­ly found us with the­se incredi­ble spaces in Lon­don and Sur­rey.
If the­se aes­the­ti­cal­ly pris­ti­ne loca­ti­ons look like they’­re strai­ght out of an archi­tec­tu­ral maga­zi­ne, tha­t’s becau­se they are! Spa­cious, modern and mini­ma­list, they both have the rare qua­li­ty of loo­king utter­ly pho­to­ge­nic and utter­ly liveab­le. Inspi­red by modern archi­tec­tu­re and design, the neu­bau glas­ses loo­ked very much part of the mini­ma­list spaces as if we had found them there. 

Green­ways, Surrey


Greenways Surrey 0001
Greenways Surrey 0026
190513 NEUBAU 010 019 v3 RGB
190513 NEUBAU 070 1008 v1 RGB


Win­ner of the Man­ser Medal 2017 and the Sunday Times Lar­ge House of the Year Award, it’s no won­der that this home inspi­res effu­si­ve oohing and ahhing from all visi­tors. Ultra-modern yet wel­co­m­ing, this loca­ti­on fea­tures a cur­ved design, which invi­tes the eye to won­der while invi­t­ing the spi­rit to rest and con­si­der the bene­fits of hibernation. 

With a bio pond in which you can swim, this home is tru­ly some­thing strai­ght out of a movie. Dive into your crea­ti­ve side and let the cur­ved lines of this sub­ur­ban won­der inspi­re you much like neubau’s latest collection. 

190513 NEUBAU 070 1085 v1 RGB


Litch­field, London

Lichfield E3 new london houses 001 1200x800
Lichfield E3 new london houses 014 1200x1801

So many visu­als come to mind when hea­ring the descrip­ti­on mid-cen­tu­ry modern with an LA vibe” but we can bet that in the case of this awe-inspi­ring space, the rea­li­ty is far bet­ter than anything you could imagine. 

Loca­ted near­by Vic­to­ria Park and The Regents canal, its loca­ti­on alo­ne is worthy of prai­se, howe­ver, one would be for­gi­ven for for­get­ting one’s whe­rea­bouts ent­i­re­ly when insi­de this wal­nut-hued pro­per­ty. Desi­gned to invi­te natu­ral light, the thought­ful design of this space is only high­ligh­ted by gol­den shim­mers of sun­light that enhan­ced the urban spi­rit of the neu­bau glasses. 

190513 NEUBAU 190 3099 v1 RGB
190513 NEUBAU 160 2621 v1 RGB
190513 NEUBAU 180 3004 v1 RGB
Für unseren Newsletter anmelden!